Jumaat, Januari 02, 2009

sayonara...

benar bagai dikata, sungguh bagai dibuat...
kini telah sah setelah dengan rasminya surat pekeliling perpindahan dikeluarkan(Surat Pekeliling Pertukaran/Perubahan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Bil.01/2009 ) bahawa Cikgu azmi nasran dan us. roslan akan bertukar tempat kerja. masih-masing dipindahkan ke Ibu Pejabat, iaitu Bahagian Pembangunan Sumber(Cikgu Azmi) manakala us. roslan ditempatkan di MRSM Kuantan.
makin berkuranglah warden lelaki dan guru lelaki di MRSM KKB buat masa ini....
buat kalian, selamat maju jaya kami warga MRSM KKB ucapkan.....semoga kita kan berjumpa lagi, dan di ketika itu kita masing-masing lebih gembira, lebih bahagia.....amin

13 ulasan:

  1. diorang x tau ke...pelajar lelaki (antara)paling ramai.., kat mktb ni..?

    BalasPadam
  2. what??? ckgu azmi pindah..
    ala...

    BalasPadam
  3. cikgu azmi pindah??? oh my gosh...... ;(

    tak best r...huhu...gudlak cikgu azmi for ur new job!! (my homerum teacher tuuuu...)

    BalasPadam
  4. xkg azmi xde
    spe jd pnyelaras?
    huh. miss him already
    :)

    BalasPadam
  5. huhu...ckgu azmi dah transfer hq...
    lpas nie blk mktb x tau la nk lawat sape lg dah...
    huhu...
    lwat abng mie ngan ckgu eton je...
    ahakz...

    BalasPadam
  6. oh tidaaakkk!!x best ler cikgu azmi kena tukar..
    *ingat lagi zaman2 kena denda..walaupun denda dia teruk..tapi tu sume jd kenangan manis bila kitorg da pindah..kwn2 ak sume klw ak cite psl dende2 yg cikgu azmi wat mesti gelak sakan ar.."kelakar"..diorg kata..

    BalasPadam
  7. Ala!
    cikgu Azmi pindah???
    KKB is gooing to lose a dedicated addmaths teacher lah kalau macam tu!!:'(

    BalasPadam
  8. ala.. ckgu azmi da pndah??
    spe nk ajar add math?? huu~

    BalasPadam
  9. hhaaaa......korang blajaaarr laaa sendiriiiii....heheheh

    BalasPadam
  10. dah pindah??? pasni boleh lawat kkb-tanpa rasa risau n ragu2...huhu! :P

    BalasPadam
  11. Bertuahnye batch SPM 2009 onwards, x dpt merase gula2 mint cap TOILET level 3. Resepi saper 2? Tau2 jelah...

    BalasPadam